About

Foto van Hans met Armen gespreid achter een beeld van een karakter wat dezelfde houding aanneemt

SENSUS –  HANS

In aanraking met
30 jaar ervaring

Mijn nieuwsgierigheid naar mensen, en in het bijzonder hun welzijn, is mijn drijfveer om te doen wat ik doe: Mensen aanraken met massage en voor ze zorgen. Het zijn de natuurtalenten die het centrum vormen waaromheen alles zweeft wat ik als mens en professional doe.

Binnen het universum van massage ervoer en leerde ik een verscheidenheid aan vormen. Hierbinnen vallen onder andere de klassieke-, haptische- en tantra-massage.

Tijdens mijn 30 jaar als fysiotherapeut behandelde ik zo’n duizend mensen per jaar, waarin iedere aanraking weer een nieuwe les met zich meebracht. Omdat ik merkte dat mijn interesse in het menselijk zijn verder reikte dan alleen het fysieke, maakte ik mij gedurende deze tijd nieuwe vaardigheden eigen. Zo ben ik een specialist geworden op het gebied van psychosomatiek, heb ik mezelf tot ervaren NLP-coach gevormd en ontplooide ik me tot expert in het behandelen van slaapproblemen.

Mannen zitten over het algemeen anders in elkaar dan vrouwen. Uiteraard fysiek, maar juist ook mentaal, rationeel en emotioneel. Tot dit besef kwam ik door de vele jaren van ontmoeten en werken met mensen. Met name tijdens mijn NLP- trainingen werd ik bewust van typisch mannelijke behoeften en verlangens, welke ik herkende in mijzelf. Hierdoor kan ik me in jou als man beter inleven, je begrijpen en geven waar je naar verlangt. Van van tot man!

Foto van Hans die de onderrug masseert van een client

03

Reviews

max

Bij Hans heb ik altijd het gevoel gehad dat ik welkom ben. Hij is erg (des)kundig, denkt met je mee en is duidelijk in zijn visie. Wat ik super fijn vind, is dat ik echt het gevoel heb dat er de tijd voor mij wordt genomen.  Wij hebben echt een band opgebouwd door de maanden heen en ik heb het gevoel dat hij altijd voor mij klaar staat! De toegepaste coaching en meditatie wijzen hebben mij erg goed verder geholpen!

01

wesley

Een jaar geleden kwam ik bij Hans met allerlei lichamelijke en mentale klachten. Ik dacht dat ik MS had, kon niet werken of sporten, en de relatie met m'n vriendin werd moeizaam. Bij Hans ben ik van start gegaan met meditaties, massage en gesprekken. Met vallen en opstaan ben ik nu weer volledig aan t werk, sport weer volop en binnenkort hopen mijn vriendin en ik ouders te worden.

02

jaap

Één tot twee keer per maand kom ik voor een verwen-massage bij Hans. In dat moment heeft hij alle aandacht voor mij en geeft hij mij een totale lichaams massage, inclusief tantra-massage. Daarna ben ik weer vol energie en kan ik weer een poosje vooruit!

03

Pijl naar links
Pijl naar rechts

Gun jezelf

de aandacht

die je verdient

Maak Contact

Body

volgende dienst