Body

massage – ontspanning – verwen – tantra – holistisch – mannen

Locatie Pin

Rotterdam

Pijl wijzend naar beneden

Beter voelen,
functioneren
en zijn

Zoek je een gewoon lekkere verwenmassage? Wil je eens goed loskomen van je dagelijkse beslommeringen? Of heb je besloten je stress, moeheid, pijn- of stijfheidsklachten eindelijk eens effectief aan te pakken? Hoe dan ook: een professionele massage van SENSUS brengt jou op een hoger level van voelen, zijn en functioneren.

Kom weer tevreden in je lijf en in jezelf met professionele behandelingen die zijn gebaseerd op technieken uit klassieke, haptische, holistische en soms ook tantrische massage. Van man tot man, met en voor jou.

Portrait image of back massage
Massage – Vuist op bovenrug
Een moment
waar alleen jij
centraal staat

Jij bent belangrijk. En in de massage die ik je geef, gaan we samen op zoek wat jij nodig hebt. Met mijn intuitie, kennis, vaardigheden en lange ervaring met aanraken van mensen, wordt snel helder wat jij nodig hebt. Dit ga je voelen in mijn handen. Zacht, stevig, rustig, prikkelend.

Massage is een vorm van aanraken. De ultieme vorm van aanraken. Masseren is eerlijk, puur, menselijk. Als ik jou masseer, geef ik jou hiermee wat je nodig hebt, waar je naar verlangt. Jij als klant, ontvanger van de massage, staat centraal en krijgt al mijn aandacht. Waardoor jij weer in contact komt met je eigen interne hulpbronnen. En je daarmee weer optimaal zal voelen.

Foto van Hans in gesprek met client

In handen van een specialist met 30 jaar ervaring

Het verbeteren van het algehele welzijn van mannen is mijn drijfveer, het geven van massages is daarbinnen mijn natuurtalent.Het is het centrum waaromheen alles zweeft wat ik als dienstverlener doe, iets wat ik al voor mijn vakmanschap met veel plezier deed!

Binnen het universum van massage ervoer en leerde ik een verscheidenheid aan vormen. Hierbinnen vallen onder andere de ...

sensus  –  hans

Lees verder

Massage van Borst

In verbinding
met jezelf

Uit ervaring – en daarin onderscheid ik mij van veel andere masseurs – breng ik je met aandacht en met mijn handen terug bij je eigen interne hulpbronnen en krachten. Ik kan je namelijk dat niet geven, alleen ik kan je daar wel opnieuw mee in contact brengen. Omdat je daar zelf het contact mee bent verloren. Als het gaat om rust & ontspanning, energie & vitaliteit, souplesse & flexibiliteit, veerkracht en concentratie.

Om die reden kies je niet bij mij de soort massage, maar tijdens de massage ontstaat deze vanzelf. Dat kan dan met de nadruk zijn op ontspanning of vitaliteit. Of juist meer op souplesse, energie of kracht. Net waar jij de meeste behoefte aan hebt. En meestal is het een mix van een aantal van deze dingen; omdat ze ook met elkaar te maken hebben.

Benefits

Ontspanning

Vitaliteit

Souplesse

Plezier

Gun jezelf

de aandacht

die je verdient

Maak Contact

Mind

volgende dienst