Mind

massage – meditatie

Rotterdam

Steviger in je lijf en leven staan

Wil je de benefits van massage leren vasthouden en uitbreiden? Wil jij wat meer te weten komen over wat er in je hoofd en je lijf afspeelt? Je hoofd de baas zijn, je meer krachtig voelen, in balans zijn en je weerbaarheid vergroten?  Combineer dan massage met meditatie!

Tijdens afwisseling van de twee, zal je ervaren dat het spectrum aan voordelen zal vergroten. Door stil te staan bij jezelf, word je meer bewust van het hier en nu en zal je geleidelijk aan rust, kracht en vitaliteit door je lijf voelen stromen.

Man mediteert op vlonder aan het water
Massage van rechterschouder
Ervaar wat er
in jouw lijf en
hoofd speelt

Meditatie kan voor jou als man misschien wat zweverig overkomen, maar niets is minder waar. Meditatie gaat over jouw realiteit. Ervaren wat er in jouw lijf en hoofd speelt. Hierin zul je onder mijn begeleiding ontdekken wat jouw gebruiksaanwijzing is, welke je leidt tot een betere kwaliteit van zijn en leven.

Foto van hans in gesprek met client

In handen van een specialist met 30 jaar ervaring

Het verbeteren van het algehele welzijn van mannen is mijn drijfveer, het geven van massages is daarbinnen mijn natuurtalent.Het is het centrum waaromheen alles zweeft wat ik als dienstverlener doe, iets wat ik al voor mijn vakmanschap met veel plezier deed!

Binnen het universum van massage ervoer en leerde ik een verscheidenheid aan vormen. Hierbinnen vallen onder andere de ...

sensus  –  hans

lees verder

Hans en client doen meditatie oefening – Kleermakerszit met armen gespreid

Samen op zoek naar jouw vorm

Iedere man is uniek. Daarom ga ik als professional met jou samen op zoek naar een geschikte meditatie vorm. Denk hierbij aan mindfulness, autogene training, progressieve relaxatie of een combinatie van een aantal methoden. 

Binnen verschillende sessies waarin massage en meditatie met elkaar afgewisseld worden, zul je ervaren dat je steviger in je lijf en leven komt te staan!

De mind behandeling is ook effectief bij (tekenen van) overspannenheid, (dreigende) burn-out, angst/paniek en depressies.

Benefits

Rust en
Ontspanning

Kracht en
Vitaliteit

Verbeterde
Weerstand

Vrij en
Soepel

Gun jezelf

de aandacht

die je verdient

Maak Contact

Soul

volgende dienst